Personeel Gezocht M/V

Personeel Gezocht M/V
Haberi Paylas

 

Uitbreidingen van onze werkzaamheden gaan door in Brabant en Zuid-Holland (schiedam, rotterdam,Dordrecht,Breda) zijn wij op zoek naar:

MEERDERE VERZORGENDE IG NIVEAU 3 Functiebeschrijving:
Als verzorgende niveau 3 heb je verzorgende taken, zoals helpen bij het wassen en aankleden. Daarnaast geef je de cliënt begeleiding. Je signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners. Een belangrijk onderdeel van je werk is ook luisteren en gesprekken voeren met de cliënt. Als verzorgende IG word je ook geacht om verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Het is essentieel dat je het vertrouwen uitstraalt dat je op een goede manier de handeling(en) uit kunt voeren. Je werkzaamheden kunnen op verschillende locaties afspelen.

Functie-eisen- Diploma Verzorgende IG (niveau 3)

infinanceab-reclame

Ervaring in de zorg- Flexibel ingesteld- Goede communicatieve vaardigheden- Zelfstandig kunnen werken- Probleemoplossend en signalerend vermogen- In het bezit van eigen vervoer is een pré-.

Salaris conform CAO van de branche(s) Zorg en Welzijn.

Als je denkt, dat jij iets voor Feyza Care kunt betekenen en Feyza Care voor jou, stuur dan een mail met je CV naar: info@feyzacare .nl

T.a.v mevr. Perihan Gümüştekin

infinanceab-reclame

Geef een reactie

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db
Gurmedia Haberin Merkezi - Hollanda
Tema Duzen: Antar