NL-30 yıldır ehliyetsiz araç kullanmış

Anasayfa Guncel Haber, Hollandadan Haberler 24 Kasım 2015 1774 Okunma
NL-30 yıldır ehliyetsiz araç kullanmış
Haberi Paylas

30 yıldır ehliyetsiz araç kullanmış

Reusel ilçesinde 30 yıldır ehliyetsiz araç kullanan 53 yaşındaki adam, polis kontrolü sırasında yakalandı.

infinanceab-reclame
HOOFDDORP, 10 oktober – De politie heeft vrijdagavond van 18.00 uur tot 02.00 uur in samenwerking met diverse partners een grote verkeerscontrole op het terrein van de provincie Noord-Holland gehouden. Het wegverkeer op de N201 werd gecontroleerd door twee ANPR-voertuigen, waarvan er één opgesteld stond bij de Mac Donalds en de ander op de Weg om de Noord (ANPR: deze kenteken-lezende apparaten hebben een computerbestand dat gevuld is met kentekens die gekoppeld zijn aan o.a notoire drankrijders, wanbetalers, gestolen voertuigen, signaleringen, belastingschuld, katvangers etc.). Hoofddoel van deze verkeerscontrole was het bevorderen van de verkeersveiligheid op de N201, door de weggebruikers te controleren op het rijden onder invloed van alcohol en overige verkeersonveiligheden. De N201 is een weg waar regelmatig verkeersongevallen plaatsvinden.  Aan deze controle werkten o.a. mee: het Korps Landelijke Politiediensten, diverse politie honden en hun begeleiders, de Motorrijtuigenbelasting, Douane, Veilig Verkeer Nederland, de Wegenwacht, de Marechaussee, en van politie Kennemerland de diverse specialismen zoals o.a. het BETEX-team, de recherche, de vreemdelingenpolitie, het Milieuteam. De ANPR-voertuigen checkten de kentekens van de passerende voertuigen en bij elke hit van de ANPR werd dit direct doorgegeven aan de motorrijders van politie en de Kmar, die de betreffende bestuurders naar de controlelocatie brachten. Voertuigen met kleinere technische gebreken werden ook van de N201 afgehaald en konden op de controlelocatie door de Wegenwacht het mankement laten repareren.

HOOFDDORP, 10 oktober – De politie heeft vrijdagavond van 18.00 uur tot 02.00 uur in samenwerking met diverse partners een grote verkeerscontrole op het terrein van de provincie Noord-Holland gehouden.
Het wegverkeer op de N201 werd gecontroleerd door twee ANPR-voertuigen, waarvan er één opgesteld stond bij de Mac Donalds en de ander op de Weg om de Noord (ANPR: deze kenteken-lezende apparaten hebben een computerbestand dat gevuld is met kentekens die gekoppeld zijn aan o.a notoire drankrijders, wanbetalers, gestolen voertuigen, signaleringen, belastingschuld, katvangers etc.).
Hoofddoel van deze verkeerscontrole was het bevorderen van de verkeersveiligheid op de N201, door de weggebruikers te controleren op het rijden onder invloed van alcohol en overige verkeersonveiligheden. De N201 is een weg waar regelmatig verkeersongevallen plaatsvinden.
Aan deze controle werkten o.a. mee: het Korps Landelijke Politiediensten, diverse politie honden en hun begeleiders, de Motorrijtuigenbelasting, Douane, Veilig Verkeer Nederland, de Wegenwacht, de Marechaussee, en van politie Kennemerland de diverse specialismen zoals o.a. het BETEX-team, de recherche, de vreemdelingenpolitie, het Milieuteam.
De ANPR-voertuigen checkten de kentekens van de passerende voertuigen en bij elke hit van de ANPR werd dit direct doorgegeven aan de motorrijders van politie en de Kmar, die de betreffende bestuurders naar de controlelocatie brachten. Voertuigen met kleinere technische gebreken werden ook van de N201 afgehaald en konden op de controlelocatie door de Wegenwacht het mankement laten repareren.

Noord Braband bölgesi, Reusel ilçesinde yaşanan ilginç olayda 30 yıldır ehliyetsiz şekilde araç kullanan 53 yaşındaki adam, polisin rutin kontrolleri sırasında aracın plakasına kayıtlı 990 euro trafik cezası olduğu ortaya çıkınca karakola götürüldü. Karakolda ifadesi alınan adam, 30 yıldır ehliyetsiz bir şekilde araç kullandığını söyledi. Yapılan incelemelerde adamın, ödenmemiş toplamda 8334 euro trafik cezası olduğu ortaya çıktı. Adamın aracına el konuldu.

Kaynak : DRT

infinanceab-reclame

Geef een reactie

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db
Gurmedia Haberin Merkezi - Hollanda
Tema Duzen: Antar