Ambassadeur en consul-generaal bezochten het advocatenkantoor van Özkara

Ambassadeur en consul-generaal bezochten het advocatenkantoor van Özkara
Haberi Paylas

Ambassadeur en consul-generaal bezochten het advocatenkantoor van Özkara

Turkse ambassadeur in Den Haag Selçuk Ünal, Deventer consul-generaal Muammer Hakan Cengiz, CEO van Edelstaal Group Ertan Torunoğulları, zakenman Rahmi Gemril en manager van Edelstaal Simtronic, Hasan Seçilmiş, bezochten het advocatenkantoor Özkara in Arnhem, waar zes jonge advocaten werken, en wensten hen veel succes bij hun werkzaamheden. werk.

Tijdens het bezoek vroeg de Haagse ambassadeur Selçuk Ünal aan advocaat İsmet Özkara of de rechtszaken over de niet-naleving door Nederland van de Ankara-afspraken voortduren. Advocaat İsmet Özkara zei dat de zaken lopen en nog niet zijn afgerond en dat Nederland moet de afspraken van Ankara naleven, samen met niet-gouvernementele organisaties op dit gebied. Hij benadrukte dat de strijd zal voortduren en dat zij de zaken zullen opvolgen.

infinanceab-reclame

 

Vervolgens vroeg ambassadeur Selçuk Ünal aan de advocaten welke zaken het meest kwamen. Advocaat Mustafa Bal zei: “Reisvergunningsrechten, ongevallenverzekeringssituaties, bezittingen, sociale kwesties, pensioensituaties, salarissen van burgers en echtscheidingszaken zijn de meest voorkomende. Het Turkse eigendomsverklaringverdrag met de Europese Unie plaatst onze burgers in Europa in een moeilijke situatie. Sommige gemeenten hebben de laatste tijd veel gepensioneerden, buitenlanders en Nederlanders met een werkloosheidsuitkering, dat wil zeggen een bijstandsuitkering, in onderzoek betrokken. Dit maakt mensen in deze situatie ongemakkelijk. Het feit dat onderzoek lang duurt, verstoort de psychologie van mensen. “We organiseren bijeenkomsten in een aantal niet-gouvernementele organisaties en organiseren informatiedagen voor onze burgers met onze zes advocatenvrienden”, zei hij.

Bij advocatenkantoor Özkara, voornamelijk op jacht. İsmet Özkara, Yasin Seyran, Zehra Acer, Milad Djamal, Cem Çakır en Mustafa Bal serveren.

Haber ve Fotoğralar: Mustafa Koyuncu Arnhem

infinanceab-reclame

Geef een reactie

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db
Gurmedia Haberin Merkezi - Hollanda
Tema Duzen: Antar