DENK Utrecht gaat voor 3 zetels

DENK Utrecht gaat voor 3 zetels
Haberi Paylas

 

DENK Utrecht gaat voor 3 zetels

 

Utrecht – Afgelopen december maakte DENK bekend dat zij in de provincie Utrecht, onder aanvoering van de duo-lijsttrekkers Hanane Bittich en Gökhan Çoban, deel zou nemen aan de Provinciale Statenverkiezingen. De volledige kandidatenlijst is nu ook bekend. Daarnaast zijn een aantal punten uit het verkiezingsprogramma naar buiten gebracht.

 

“Een mooie diverse lijst waar veel provinciebewoners van Utrecht zich in kunnen herkennen. Een ideale mix van talentvolle, ervaren, maar vooral enthousiaste kandidaten. De komende periode zullen wij dan ook met deze groep, aangevuld met onze vrijwilligers de straten opgaan om het geluid van DENK te laten horen”, aldus Hanane Bittich.

 

Gökhan Çoban: “Wij zullen zoveel mogelijk ons verhaal voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving vertellen. In ons verkiezingsprogramma staan veel goede voorstellen die de Utrechters zal aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van de provinciale opcenten, waardoor het autorijden betaalbaar wordt. Dit moet echter wel in combinatie met het goedkoper openbaar vervoer. Zo pleiten wij voor gratis openbaar vervoer voor ouderen en minima en voor alle provinciebewoners op feestdagen, zoals bijvoorbeeld tijdens de kerst, ramadan en Koningsdag.”

infinanceab-reclame

 

“DENK laat de provincie ook opnieuw investeren in een groot evenement zoals eerder het Stijl-jaar. Dit keer moet de de gastarbeider centraal staan. Vijftig jaar geleden tekende Nederland de laatste grote gastarbeiders-overeenkomst met Marokko. De provincie viert dat gedurende de komende vier jaar met bijdragen aan evenementen en het realiseren van gastarbeider-monumenten in de verschillende steden in de provincie waar gastarbeiders in hoge mate hebben bijgedragen aan de huidige welvaart.” aldus Bittich.

 

Het verkiezingsprogramma wordt op zeer korte termijn bekendgemaakt.

 

Kandidatenlijst provincie DENK Utrecht

 1. Hanane Bittich – Utrecht
 2. Gökhan Çoban – Veenendaal
 3. Fatma Demir – Amersfoort
 4. Ismail El Abassi – Utrecht
 5. Mandy Heikamp – Veenendaal
 6. Şeyma Hato – Amersfoort
 7. Omer Şanli – Utrecht
 8. Ilias Bouabid – Utrecht
 9. Melda Can – Utrecht
 10. Benjamin Sahli – Utrecht
 11. Hicham el Abadi – Amersfoort
 12. Kabo Drent – Amersfoort
 13. Yasin Makineli –  Veenendaal
 14. Tahsin Bulbul – Amersfoort
 15. Mahmut Sungur – Utrecht

 

28-01-2019// GürMedia.nl//

infinanceab-reclame

Geef een reactie

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db
Gurmedia Haberin Merkezi - Hollanda
Tema Duzen: Antar