Kandidatenlijst DENK Groningen, Drenthe en Friesland

Kandidatenlijst DENK Groningen, Drenthe en Friesland
Haberi Paylas

Kandidatenlijst DENK Groningen, Drenthe en Friesland

 

Rotterdam – Afgelopen week maakte DENK bijna al haar kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen bekend. DENK doet ook mee in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. De kandidatenlijsten zijn nu ook bekend.

 

DENK voorzitter Selcuk Ozturk: “Voor een relatief jonge partij is het een geweldige prestatie om in alle provincies met goede kandidaten mee te kunnen doen. Onze kandidaten zullen de komende tijd een positieve campagne voeren en ook aanwezig zijn in Groningen, Drenthe en Friesland om te laten zien dat er wat te kiezen valt.“  

 

Voor de Provinciale Statenverkiezingen heeft DENK de afgelopen weken zo’n duizend mensen op de been weten te krijgen om ondersteuningsverklaringen te ondertekenen.

 

“Er is een kans dat wij een zetel kunnen behalen in deze provincies. Daar zullen wij dan ook alles aan doen. In de ene provincie waren er meer aanmeldingen dan andere provincies. Dat betekent dus ook dat wij in de komende campagneperiode met ervaren DENK’ers de provincie ingaan om in gesprek te gaan met verschillende groepen kiezers.“, aldus politiek leider Tunahan Kuzu.

infinanceab-reclame

 

Het verkiezingsprogramma van DENK voor de provincies Groningen, Drenthe en Friesland worden op korte termijn bekendgemaakt.

 

Kandidatenlijst Groningen

  1. Glenda Magloire
  2. Esat Yaylali
  3. Melvin de la Sillé

 

Kandidatenlijst Drenthe

  1. Keziban Ince
  2. Gladys Albitrouw
  3. Naomi van Tellingen

 

Kandidatenlijst Friesland

  1. Serkan Soytekin
  2. Jeroen Sikkema
infinanceab-reclame

Geef een reactie

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db
Gurmedia Haberin Merkezi - Hollanda
Tema Duzen: Antar