Kenan Boz lijsttrekker DENK Overijssel

Kenan Boz lijsttrekker DENK Overijssel
Haberi Paylas

De kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van DENK voor de provincie Overijssel is bekend.

 

De ervaren Kenan Boz (48) zal de lijst aanvoeren. DENK wil 2 zetels behalen in de provincie Overijssel.

 

Van 2010 tot 2015 was Boz al actief als gemeenteraadslid in Enschede. Hij werd in 2014 opnieuw gekozen met voorkeursstemmen. Daarnaast stond Kenan Boz ook op de kandidatenlijst van DENK Enschede voor de gemeenteraadsverkiezingen. Naast zijn actieve bijdrage aan DENK is Boz werkzaam in de automatisering.

 

“Met ontzettend veel energie en passie zal ik samen met de kandidaten en vrijwilligers DENK vertegenwoordigen in Overijssel. De komende periode zullen we een positieve campagne voeren om te laten zien dat het geluid van DENK echt nodig is in de Provinciale Staten van Overijssel. In ons verkiezingsprogramma staan goede voorstellen waarmee wij de kiezers zullen overtuigen om te kiezen voor een eerlijk en rechtvaardig Overijssel”, aldus Kenan Boz

De kandidaten van DENK Overijssel vormen samen een sterk team met ruime politieke ervaring, talent en ambitie. De nummer 2 op de lijst, Rachid El Khoulatie (35), woonachtig in Zwolle, werkte na zijn studie moleculaire biologie op de Universiteit Utrecht als research analist. Op dit moment is El Khoulatie werkzaam als product ontwikkelaar en procestechnoloog in Hattem.

infinanceab-reclame

 

Naast Ayhan Tonca, lijsttrekker voor DENK Europa staan fractievoorzitter van DENK Enschede en Deventer, Enes Sariakce en Ahmet Kaya als lijstduwers op de lijst.

 

DENK voorzitter Selçuk Ozturk: “In Overijssel hebben we een sterke en diverse kandidatenlijst waar ik trots op kan zijn. In Overijssel hebben wij al sinds lange tijd een zeer enthousiaste en gemotiveerde groep DENK’ers die ons geluid goed laat horen. Onder aanvoering van Kenan Boz als lijsttrekker ben ik er van overtuigd dat wij twee zetels kunnen behalen.”

 

Kandidatenlijst DENK Overijssel

 

  1. Kenan Boz (48)     Enschede
  2. Rachid el Khoulati (35) Zwolle
  3. Adem Pehlivan (30) Deventer
  4. Taha Çoban (18)     Enschede
  5. Burak Aktas (28)     Deventer
  6. Dilber Köktaş (29) Almelo
  7. Stan Seppenwoolde (22) Almelo
  8. Ahmet Kaya (37)     Deventer
  9. Enes Sariakçe (24) Enschede
  10. Ayhan Tonca (54)     Apeldoorn

 

Het verkiezingsprogramma DENK Overijssel zal op korte termijn worden bekendgemaakt.

 

//25-01-2019//GürMedia//

infinanceab-reclame

Geef een reactie

74978e3b3f6e01292b82b4c8b5fff9db
Gurmedia Haberin Merkezi - Hollanda
Tema Duzen: Antar